« Tillbaka

 

Arbetet med nästa års Working Together Conference 2017 är i full gång och för första gången går arrangemanget av stapeln i Malmö. Konferenslokalerna ligger i det nya Clarion Hotel & Congress Malmö Live som rymmer både hotell och kongresscentra och vägg i vägg finns också Malmö Live konserthus.
Med bara ett par minuters promenad från Centralstationen är det enkelt och bekvämt att ta sig dit, oavsett om man kommer med tåg eller flyg från Sturup eller Kastrup.
För mer information om Clarion Malmö Live klicka här.

Vårt mål för WTC 2017 är att framför allt att kunna erbjuda ett intressant och givande konferensprogram och tillfällen till möten mellan medlemmar, Infor och leverantörer. Inbjudan till eventet skickas ut i början av december då även konferenshemsidan med anmälningsfunktionen öppnar.

 


Dokumentation

Efter varje konferens publicerar vi de presentationer vi fått av föredragshållarna. Via länken nedan får du fram en förteckning över presentationerna.

Tillgång till förteckningen och presentationerna kräver inloggning. Om du inte är medlem men intresserad av materialet är du välkommen att kontakta oss via e-mail: info@servicemaf.se .

Presentationer - 2016 Göteborg
Presentationer - 2015 Göteborg
Presentationer - 2014 Arlanda
Presentationer - 2013 Arlanda
Presentationer - 2012 Växjö
Presentationer - 2011 Västerås
Presentationer - 2010 Tylösand
Presentationer - 2009 Tylösand
Presentationer - 2008 Norrköping
Presentationer - 2007 Borås 

     

På gång i Sverige

  • Kallelse till Föreningsstämma och Årsstämma 2017
    2017-04-04
    Läs mer här