Varmt välkommen till Working Together Conference på Clarion Hotel Post i Göteborg 8-10 april 2019

Kommunikation och framtid i fokus

Nu är det åter dags för oss att träffas i Göteborg. Med två tidigare mycket lyckade event på Clarion Hotel Post ser vi fram emot både spännande och trevliga dagar på plats. Du kan förvänta dig ny kunskap, tänkvärda föredrag och många nya kontakter.

Vi smygstartar våra konferensdagar redan måndagen den 8 april med utbildningspass för våra med­lemmar mellan kl. 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår som vanligt i konferensavgiften så passa på att få ut lite extra av dagarna i Göteborg.

Efter utbildningen är du välkommen till den traditionella puben kl. 19:00 där alla som kommer dagen innan konferensstart kan träffas och umgås. MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och enklare mat finns att köpa på plats och förbokas i konferensanmälan.

Öppningstalare den 9 april är Thomas Erikson, författare till bland annat den populär-vetenskapliga boken "Omgiven av idioter – hur man förstår dem som inte går att förstå", en av Sveriges största fackbokssuccéer. Lär dig hur du med hjälp av effektiv kommunikation snabbt och smidigt kan läsa av människorna i din omgivning och minska mängden missförstånd. (Och minska mängden idioter runt omkring dig.)

Sedan följer två innehållsrika konferensdagar med många intressanta case- baserade presentationspass och det populära utbildningsspåret finns naturligtvis också med i agendan den 9 april. Infors M3-nyheter kommer traditionsenligt att förmedlas av Henrik Billgren från Infor. Ni kommer också att få möta Infors nya Nordenchef Johan Made.

Föreningens årsmöte hålls kl. 16:45 då alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Därefter träffas vi igen klockan 19:00 inför kvällens middag då Daniel Lemma kommer att underhålla oss.

Onsdag morgon den 10 april bjuder på ett uppvaknade av Thomas Petersson, en av Sveriges mest populära stand- up komiker. Utöver många TV- framträdanden medverkar Thomas just nu i succéföreställningen ”Dubbel trubbel” på Lisebergsteatern i Göteborg.

Konferensens avslutningstalare är PG Wettsjö, entreprenör och författare till bland annat ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”.
PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner.

Missa inte ett unikt tillfälle för
             kompetensutveckling och möten

 


 

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg

        

 

Konferens - 2011/Green-bar.jpg

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg