Varmt välkommen till Working Together Conference på Clarion Hotel Arlanda Airport 16-18 april 2018

Erfarenhet och framtid i fokus

Nu är det Arlanda som gäller. Vi är mycket glada att ni uppskattade WTC 2017 på Malmö Live men trots all positiv feedback så är det alltså dags för Arlanda, allt för att balansera och variera. Lätt att ta sig dit, lätt att hitta och praktiskt.
Som vanligt smygstartar vi våra konferensdagar redan måndagen den 16 april med utbildningspass för våra med­lemmar mellan kl. 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår i konferensavgiften så passa på att få ut lite extra av Arlandadagarna.

Efter utbildningen är du välkommen till den traditionella puben kl. 19:00 där alla som kommer dagen innan konferensstart kan träffas och umgås. Jane Levkovskaya - pianist, sångerska och pianolärare, kommer att spela för oss i puben under kvällen. Jane är ursprungligen från Sibirien i Ryssland men numera bosatt i Sverige. Hon har en examen som jazzpianist från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och enklare mat finns att köpa på plats.

Under konferensdagarna hittar ni många intressanta case- baserade presentationspass och det populära utbildningsspåret finns också med i agendan den 17 april. Infors M3-nyheter kommer traditionsenligt att förmedlas av Henrik Billgren från Infor.
Sedan är naturligtvis alla medlemmar riktigt välkomna till föreningens årsmöte den 17 april kl. 16:45. Vi avslutar tisdagens program med middag och underhållning av Jennifer Brown.

Onsdagsmorgonen bjuder på ett kraftfullt uppvaknade av Al Pitcher. Al växte upp på Nya Zeeland, men började sin stand-up karriär i London redan 1999. Han har uppträtt på de flesta komedifestivalerna i engelskspråkiga länder och vunnit flera utmärkelser. 2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska stand-up scenen.

Avslutningstalare denna gång är Mats Petersson som är utbildad inom näringslära fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Han har även studerat KBT och de psykologiska sambandet mellan kropp och knopp. Mats Petersson att hålla ett föredrag om att "Orka vara ledig". Du kan förvänta dig en timme till nytta, reflektion och en hel del skratt att ha med dig hem efter eventet.

Missa inte ett unikt tillfälle att
             öka kunskap och knyta kontakter

 


 

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg

        

 

Konferens - 2011/Green-bar.jpg

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg