Varmt välkommen till Working Together Conference på Clarion Malmö Live 3 - 5 april 2017

Erfarenhet och framtid i fokus

För allra första gången är det nu dags för Working Together Conference att gå av stapeln i Malmö. Platsen för eventet är Malmö Live, även kallat "Malmhattan" och innefattar konserthus, kongress och hotell. Malmö Live stod klart för invigning i juni 2015 och ligger endast ett par minuters promenadväg från Centralstationen och City.

Vi smygstartar våra konferensdagar redan måndagen den 3 april med utbildningspass för våra medlemmar mellan kl. 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår i konferensavgiften så varför inte passa på att få ut lite extra av dagarna i Malmö? Under fliken Agenda kan ni läsa mer om utbildningarna.

Efter utbildningen är du välkommen till den traditionella puben kl. 19:00 där alla som kommer dagen innan konferensstart kan träffas och umgås. Malmöprofilen Kalle Lind, radiopratare, poddare och medverkande i olika TV- produktioner, är också författare till ett antal böcker. "Skånsk- Svensk ordbok från abekatt till övanpo" är ett av hans alster. Kalle guidar kring lite viktiga ord och uttryck från södern.
MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och enklare mat finns att köpa på plats.

Vi inleder konferensen den 4 april med Mikael Ahlström. Mikael har som serieentreprenör ägnat de senaste 20 åren åt att starta och driva företag inom den digitala industrin. Han är vd för byrågruppen Britny med digital kommunikation och de kreativa kontorshotellen The Park och SUP46. Han är också delägare i den digitala mediaskolan Hyper Island. Mikael kommer att tala om hur digitaliseringen påverkar oss alla på olika sätt.

Under konferensdagarna finns många olika case- baserade presentationspass att välja mellan och det populära utbildningsspåret finns också i agendan den 4 april. Infors M3- nyheter är en stående punkt i programmet med Henrik Billgren från Infor som självklar presentatör.

Alla deltagare är välkomna till föreningens årsmöte den 4 april kl 16:45.
Vi avslutar dagens program med middag och ett framträdande av operasångaren Rickard Söderberg. Rickard har många strängar på sin lyra och blev 2016 utsedd till Årets Skåning. Många av er känner säkert också igen honom från bl.a. Melodifestivalen, Körslaget och Let´s dance.

För att kvickna till nästa morgon kommer Jesper Rönndahl att fungera som väckarklocka. Denne skåning har bl.a. medverkat i På spåret och vunnit två säsonger tillsammans med Elisabeth Höglund. Jesper har en förmåga att på ett humoristiskt sätt delge sina intelligenta funderingar på omvärlden.

Avslutningstalare för konferensen är Christian Forsström, utvecklingschef och delägare i Fristad Plast. Med sin kreativa förmåga ser Christian möjligheterna och lösningarna för företagets verksamhet.
"Jag vet att "Internet of things" funkar på vårt enkla lilla sätt för livbojarna, så målet att rädda fler liv 24 timmar 7 dagar i veckan kan uppnås!"


Missa inte ett unikt tillfälle att
             öka kunskap och knyta kontakter

 


 

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg

        

 

Konferens - 2011/Green-bar.jpg

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg