Varmt välkommen till Working Together Conference på Clarion Hotel Post i Göteborg onsdag 6 april - fredag 8 april 2016

Erfarenhet och framtid i fokus

För andra året i rad arrangeras Working Together Conference på Clarion Hotel Post i Göteborg. Den anrika byggnaden som tidigare var postkontor är ett modernt hotell med konferensanläggning av hög klass. Det är dessutom centralt beläget, strax intill Centralstationen där också flygbussarna från Landvetter stannar.

Vi smygstartar redan onsdagen den 6 april med utbildningspass för våra medlemmar mellan 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår i konferensavgiften så varför inte komma till Göteborg redan då och få ut lite extra av konferensdagarna? Utbildningarnas innehåll kan ni läsa mer om under fliken Agenda.

Efter utbildningen är du välkommen till den traditionella puben kl. 19:00 där alla som kommer kvällen innan kan träffas och umgås. MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och wraps finns att köpa på plats.

Vi inleder konferensen den 7 april med Mikael Haglund, CTO på IBM Sweden, som förklarar hur vårt digitaliserade samhälle kan dra nytta av s.k. kognitiva system. Mängden data är så omfattande att det inte alltid är hanterbart för oss människor och detta kan vara en lösning.

Under konferensdagarna finns många olika case- baserade presentationspass att välja mellan och det populära utbildningsspåret finns också i agendan. Infors M3- nyheter är en stående punkt i programmet med Henrik Billgren från Infor som självklar presentatör.

Alla deltagare är välkomna till föreningens årsmöte den 7 april kl 16:45 och vi avslutar dagens program med middag och underhållning. För att kvickna till nästa morgon kommer Peter Apelgren att fungera som väckarklocka.

Avslutningstalare för konferensen är Mary Trick från Infor, som berättar om sin viktiga roll i den nya befattningen som Chief Customer Officer.
Mary är också mycket engagerad i organisationen ”Women in Business” som inriktar sig på kvinnors personliga och professionella mål i yrkeslivet. Som en programpunkt kommer Mary att berätta mer om sitt engagemang  i organisationen; ett viktigt och ständigt aktuellt område för alla verksamheter.

Missa inte ett unikt tillfälle att
             öka kunskap och knyta kontakter

 


 

 

 

Konferens - 2011/Blue-bar.jpg

        

        

 

Konferens - 2011/Green-bar.jpg

Stanna i Göteborg över helgen!

Läs mer